Mamy już 27 przepisów i czekamy na więcej!

Jajecznica z parówkami Dodano 27.09.2014 23:53 przez SmoQ White Typ: śniadanie kolacja przekąska
Okazja: na co dzień impreza

Składniki:
3-4 jajka na osobę
1-2 parówki na osobę
sól i pieprz do smaku
oliwa do smażenia

Przygotowanie:
Pokrój parówki na plasterki, podsmaż delikatnie na patelni. Następnie wbij jajka i energicznie rozmieszaj, aż się zetną. Po nałożeniu na talerz posyp solą i pieprzem według uznania.

Parówki można zastąpić dowolnym typem mięsa. Można też dodać np. szczypiorek, cebulę, paprykę czy pomidora. Wszystko wg. uznania!


Oceń przepis:
Obecna ocena: 6.0/6.0 · Ocen: 2

Musisz być zalogowany, aby głosować.



Otwórz w komórce / tablecie


Najnowsze przepisy użytkownika